سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بردبارى و درنگ از یک شکم افتادند و هر دو از همت بلند زادند . [نهج البلاغه]
آموزشی - مذهبی
درباره



آموزشی - مذهبی


حمید امامی راد
سلام به اهل دلی که بی ریا و با صفاست.قلب پر از محبتش همیشه به یاد خداست.دور از وجودتان هر چه درد و بلاست. مطالب وبلاگ ترکیبی از مسائل مذهبی و آموزشی (اکثرا آموزش ابتدایی) می باشد. امید است مورد توجه قرار گیرد. ملتمس دعای خیر دوستان هسنم.
لینک‌های روزانه
تولید ماده 15 میلیارد دلاری از مدفوع سگ و سوسک!!
تولید ماده 15 میلیارد دلاری از مدفوع سگ و سوسک!!
محققان مدعی ابداع روشی شده‌اند که بر اساس آن تولید گرافن از هر منبعی امکان‌پذیر می‌شود. به گزارش ایسنا، «جیمز تور» محقق دانشگاه «رایس» آمریکا که نتایج بررسی وی در نشریه ACS Nano به چاپ رسیده، نشان داده است که می‌توان از هر منبع کربنی، گرافن تولید کرد.


 
بحث از جایی آغاز شد که «تور» در جلسه‌ای ادعا کرد می‌تواند از شکر، گرافن تولید کند. وی می‌گوید: من ادعا کردم که می‌توانم از هر منبعی که دارای کربن باشد، گرافن تولید کنم؛ برای مثال از کلوچه! دلیل این که چرا کلوچه را مثال زدم، این بود که در آن لحظه کلوچه‌ای روی میز بود.
 
پس از این ادعا، یکی از افراد حاضر در جلسه گفت که این کار را انجام دهم. «گدنگ راون»، از موسسه «اسمالی» در دانشگاه «رایس» و نویسنده مقاله مرتبط با این موضوع می‌گوید: هر دو اینچ مربع گرافن، 250 دلار ارزش دارد، بنابراین یک جعبه کلوچه اگر به گرافن تبدیل شود، 15 میلیارد دلار ارزش خواهد داشت. آزمایش برای رسیدن به محصول، بسیار عجیب و غریب بود.
 
محققان مواد مختلفی را برای این کار مورد استفاده قرار دادند؛ برای مثال از شکلات، علف، پلاستیک پلی استایرن، پای سوسک و حتی مدفوع سگ نیز برای این کار استفاده کردند. در هر یک از این موارد، محققان موفق شدند گرافن با کیفیت بالا تولید کنند.
 
در این فرآیند که بر روی فویل مسی انجام شد، در یک سوی فویل، ماده اولیه قرار داده می‌شد و در سوی دیگر گرافن به ‌دست می‌آمد. برای تولید گرافن، ماده درون کوره‌ای با دمای 1050 درجه سانتیگراد، حاوی اتمسفر آرگون و هیدروژن، به مدت 15 دقیقه قرار داده می‌شد.
 
آنها نتیجه این کار را نیز در مقاله دیگری به چاپ رساندند. «تور» می‌گوید: اگر این روش، تجاری‌سازی شود، هزینه تولید گرافن به ‌شدت کاهش می‌یابد. «تور» و همکارانش در مقاله‌ای دیگر به بررسی روش‌های ساخت الکترودهای شفاف مبتنی بر گرافن پرداختند که در این الکترودها از ترکیب گرافن و ورقه آلومینیوم حفره‌دار استفاده شده بود.
 
این مواد می‌تواند جایگزین مواد گران‌قیمت اکسید قلع ایندیوم شود. از اکسید قلع ایندیوم در ساخت پنل‌های مسطح، نمایشگرهای لمسی، پیل‌های خورشیدی و ال ای دی‌ها استفاده می‌شود. به اعتقاد «تور»، این پروژه به بررسی‌های بیشتری نیاز دارد. با استفاده از این راهبرد، می‌توان مواد ارزان قیمت را به مواد گرانبها تبدیل کرد. برای مثال می‌توان از هر منبع دارای کربن، الماس تولید کرد.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط حمید امامی راد 90/6/31:: 8:3 صبح     |     () نظر